Полезното влияние на чесъна и лука върху организма на човека са известни отдавана, както и действието им. срещу раковите клетки. Научно доказано е, че богата на лук и чесън диета намалява риска от някои видове рак, включително рак на гръбначния стълб, на яйчниците и на гърлото.
Редица официално признати лабораторни изследвания доказват, че някои от съставките на чесъна наистина намаляват скоростта на развитие на раковите клетки.
Резултатите показвят още, че при хора, които ядат по седем пъти в седмицата лук или чесън, рискът от рак намалява наполовина в сравнение с хората, които не предпочитат тази храна.
Резултатите показвят още, че при хора, които ядат по седем пъти в седмицата лук или чесън, рискът от рак намалява наполовина в сравнение с хората, които не предпочитат тази храна.
Комбинирани с други зеленчуци в салата или премина ли през топлинна обработка, лукът и чесънът оказват магическо въздействие върху тялото. Освен с рака, те до казано се справят и със зимните настинки и грипове като засилват имунната система.
0 коментара:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.